Bengtsson (M) och Bergqvist (M) besöker Arbetslivssupport i Norrköping

Under en lång tid har den senare delen av Jobb- och utvecklingsgarantin, nämligen Fas 3, uppmärksammats av media i framför allt Östergötlands län. Man har ibland kunnat läsa om olika aktörer som har missbrukat denna satsning och detta är helt oacceptabelt. Riksdagsledamot Finn Bengtsson (M) tog på sig ansvaret att resa runt i länet och följa upp just Fas 3 och har under sin resa träffat både anordnare och Fas 3-deltagare. Idag sker ytterligare ett besök och denna gång tillsammans med Norrköpings oppositionsråd, Fredrik Bergqvist (M), på företaget Arbetslivssupport i Norrköping.

– I Norrköping dras vi tyvärr med en hög arbetslöshet och därför är det spännande med företag av den här typen som fokuserar på att hjälpa just långtidsarbetslösa tillbaka till arbetsmarknaden igen och som faktiskt lyckas bra, säger Fredrik Bergqvist (M).

– Syftet med våra satsningar på Jobb och utvecklingsgarantin är att genom olika verktyg och metoder ge alla som vill och kan en möjlighet att arbeta, en grundpelare i vår politik. Att hamna utanför arbetsmarknaden kan nämligen få så hemska konsekvenser som depressioner, social isolering och ångest och detta måste vi fortsätta arbeta för att förhindra. Alla är värda att känna sig behövda i samhället, avslutar Finn Bengtsson (M).
Press och media är välkomna

Tid: fredag den 16 december kl 15.00-16.30
Plats: Arbetslivssupport, Tullhusgatan 11, Norrköping

För mer information eller frågor kontakta gärna: Finn Bengtsson (M) 0703 53 44 43

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s