Finn Bengtsson (M) och Anita Jonasson Kroon (M) besöker äldreboenden i Linköping

Ett modernt politiskt parti lyssnar på människor. Var befinner sig människorna i livet, hur ser deras livssituation ut och vad har de för behov? Äldres rätt att välja själva betonas allt mer vad gäller vård, omsorg och boende. Det är positivt. Mångfald i vår välfärd är viktigt och för nya moderaterna är kvalitet, tillgänglighet och människors rätt att välja, avgörande för att kunna bygga vidare på Sveriges välfärdssystem. Under nästa vecka kommer Finn Bengtsson, Riksdagsledamot (M) och Anita Jonasson Kroon, ledamot (M) i äldrenämnden i Linköping besöka några äldreboenden i Linköping.

 

Det är betydelsefullt för oss att vi kan erbjuda en äldreomsorg med hög kvalité. Det ställer höga krav på våra utförare i deras sätt att bemöta och ge rätt service samtidigt som vi moderater noga måste följa upp och lyssna till hur vår politik påverkar människor. Och det handlar inte bara om valfrihet. Moderaterna tar nu ett samlat grepp om äldrepolitiken säger Finn Bengtsson.

Genom många besök ute i verksamheten, där vi träffar de äldre, personalen och chefer skapar vi oss en bild av verksamheten. Anita Jonasson Kroon instämmer i vad Finn säger och fortsätter

 Då orken inte längre räcker till ska du känna trygghet i att din kommun stöttar dig på rätt sätt. Nyckeln till kvalité i äldreomsorgen bygger på förtroende och en god dialog mellan de äldre, anhöriga, personalen, utföraren och förtroendevalda.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s