Finn Bengtsson (M) och Lars-Arne Staxäng (M) träffar företagare i Lysekil

Lysekil är bland de kommuner i Sverige som tappat mest i senaste företagsklimatrankingen – vad behöver göras för att förbättra företagsklimatet i kommunen?

 

Moderata riksdagsledamöterna Lars-Arne Staxäng från Brastad och Finn Bengtsson från Linköping samtalar om företagsklimatet i Lysekil med lokala företagare.

– Dessvärre har Lysekil tappat 75 platser till plats 265 av 290 kommuner i den senaste företagsklimatrankingen från Svenskt Näringsliv, och är faktiskt bland de fem kommuner i Sverige som tappat mest sen förra årets ranking. Vi vill därför lyssna in vad företagare menar att politiken kan göra för att skapa bättre förutsättningar – på lokal och nationell nivå, säger Lars-Arne Staxäng (M)

– Min hemkommun Linköping ligger i topp 50 och klättrar stadigt uppåt, jag hoppas därför kunna bidra med goda erfarenheter till att förbättra företagsklimatet även här på Västkusten. Det är avgörande med god samverkan och dialog mellan företagare och politiken, och att ständigt kunna lösa nya utmaningar, säger Finn Bengtsson (M)

Tid för media:

15 juni kl 11.30-12.00
Plats: Hotell Lysekil

Medverkande:

Johan Trollnäs, Hotell Lysekil; Ann Bjerdén Olsson, Hälsobolaget; Gunnar Svensson, GRG Svenssons Bygg AB; Claes Stjernfelt, Flodins Filter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s